Álláslehetőség

Álláslehetőséget kínálunk munkavédelemben jártas szakember részére akár részmunkaidőben is! A részleteket az érdeklődők itt találják. Az álláshirdetéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Munkavédelmi előadói állás

Cégünk munkavédelmi technikust keres. Jelentkezés itt, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen önéletrajz megküldésével lehet. A jelentkezésnél kérjük a bérigény megadását.

Megjelent az új OTSZ!Megjelent a Magyar Közlöny 2014. évi 166. számában  a Belügyminiszter 54/2014. (XII. 5.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról, amely hatálybalépése a kihirdetéstől számított 90. nap. Ezen idő alatt a tűzvédelmi szabályzat készítésére kötelezettek a meglévő szabályozásukban át kell vezessék az új előírásokat, többek között el kell készítsék a kockázati besorolást. Szintén új jogszabály a Belügyminiszter 53/2014. (XII. 5.) BM rendelete a Tűzvédelmi Műszaki Bizottság létrehozásának, összetételének, feladatkörének és működésének részletes szabályairól, valamint a Kormány 300/2014. (XII. 5.  Korm. rendelete - egyes kormányrendeleteknek az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat hatálybalépésével összefüggő módosításáról...

Szabadtéri rendezvények

Itt a jó idő, itt van a szabadtéri rendezvények szezonja!

A rendezvények szervezői az 54/2014. (XII.5.) BM rendelet hatálybalépését követően kicsit megkönnyebbülhettek...volna, hisz a hivatkozott jogszabály szerint -a kiemelt rendezvények kivételével- azokat elég a rendezvény előtt 10 nappal bejelenteni az illetékes első fokú tűzvédelmi hatóságnak, azonban mint azt az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kapott tájékoztatás igazolja, a rendezvény kiürítésével kapcsolatban minden rendezvény esetén előzetesen egyedileg ki kell kérni a jóváhagyási engedélyezési eljárás lefolytatását. 

Fentiek alapján javasoljuk, hogy a rendezvény szervezője mielőbb vegye föl a kapcsolatot tűzvédelmi szolgáltatójával, hogy a határidők betarthatóak legyenek.......